<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d809292314912814897\x26blogName\x3dNissa\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://mein-kleiner-schatz.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://mein-kleiner-schatz.blogspot.com/\x26vt\x3d328867436896288605', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Ketten, de egymás nélkül

/ írta: Nissa, ekkor: 2016. szeptember 17., szombat @ 18:17 |

Új dizi került a blogra. Ez kissé színtelen és szürke, de nekem nagyon tetszik ez az átlátszó stílus ezekkel a finom színekkel. Kiegészítettem néhány képpel is, így egy kicsit feldobtam vele a blogot.
Holnap lesz egy hete, hogy Z felköltözött Esztergomba. Igazság szerint nem tudom eldönteni, hogy jó -e ez a kis magány, vagy borzasztóan megterhelő. Talán mind a kettő egyszerre. Jó, mert így többet tudok kettőnkről gondolkozni, és azon, hogy miket kellene másként csinálnom. Megterhelő, mert hihetetlenül vágyom a jelenlétére. Hiányzik és nélküle már-már magányosnak érzem magam. Nincsenek meg azok az alapvető tettek, megnyilvánulások, amik egy normális párkapcsolatban. Persze ez eddig is hiányzott, hiszen az elejétől fogva távkapcsolatban éltünk, de most nyáron legalább sok időt együtt tudtunk tölteni. Nem tudjuk, hogy mikor tudunk újra találkozni. Igazság szerint semmit sem tudunk a jövőről illetően. Ő most a munkára koncentrál, és igyekszik, hogy állandóra felvegyék a próbaidőszak lejárta után. Én pedig próbálok valamit kezdeni magammal. Várom a visszahívást az egyik munkahelyről. Ha ez nem jön be, talán megpróbálkozom Pesttel. Még nem tudom, mert ez borzasztóan nehéz lenne, viszont valamerre kell lépnem. Nem maradhatok itthon hónapokig. A tanulás megint csak nem úgy sikerült, mint ahogy kellett volna. Az utóbbi pár napban szobát festettünk, és ma fejeztük be teljesen. Így ez tette ki a nap nagy részét. Most is inkább jobb lenne ha abbahagynám és húznék tanulni, mert soha az életben nem érem el amit szeretnék. Ott van az álom, de az akarat háttérbe szorult. Borzasztóan ki tud rám hatni a kedvem, és ha nem vagyok jó állapotban, én nem tudok elvonatkoztatni és nekiállni tanulni. Ebben sajnos nem vagyok olyan, mint Z. Megpróbálom az ő módszerét. Amikor nem volt kedve tanulni, mégis erőt vett magán, és belekezdett. Mindig jól sült el a dolog, így én is ezt alkalmazom most.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Vissza a blogra


' MEIN SCHATZBLOG