<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d809292314912814897\x26blogName\x3dNissa\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://mein-kleiner-schatz.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://mein-kleiner-schatz.blogspot.com/\x26vt\x3d328867436896288605', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Változás itt-ott

/ írta: Nissa, ekkor: 2016. szeptember 4., vasárnap @ 15:50 |

Újabb kis változás a blogon... Sikerült végre összehoznom a kódban, hogy kommentelni lehessen a bejegyzéseket, így a post-ok végén hagyhattok megjegyzést ezentúl. Arra gondoltam, hogy csinálok egy kis részt a blogger-es design-al kapcsolatosan. Nekem sok sok fejtörést igényelt anno, hogy mit hogyan kell csinálni a html kóddal, ill. most sikerült végre pótolnom 2 hiányosságot is, ami a blog kezdetétől fennállt. Így hát jó ötletnek tűnik, hogy egy kis segítséget nyújtsak másoknak, ill. ha lenne kérdés abban is segítenék, természetesen ha a tudásom megengedi. Viszont egyelőre ez csak terv. Fontos tudni, hogy nem mennék át designe-blogba, ez nem azért lett létrehozva. Nem lenne tele leírásokkal, csak épp annyival, hogy neki tudjon kezdeni egy kezdő, aki nem a sablon kinézetet szeretné használni a blogján.
Nem csak a blogon történt változás. Z-t felvették egy Pest közeli városba. Most javában zajlik az albikeresés, intézkedés, hogy minden a helyén legyen munkakezdésig. Kicsit izgul a szívecském, de tudom, hogy megállja majd a helyét. Röviden most ennyit írnék, még mennem kell tanulni ill. az önéletrajzot átírni, hogy még ma beadhassam egy helyre.
Búcsúzóul pedig újra hoztam egy számot, ami kissé talán nyálas hangzású, de mégis most valahogy betalált.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Vissza a blogra


' MEIN SCHATZBLOG